Asociatia Romana de Dezvoltare Comunitara
Language: Romana | English
Home | Stiri | Contact
Home News Descrierea Organizatiei Cum Facem Ce Facem Beneficiari / Grup Tinta Parteneri si Finantatori
» Parteneri
» Finantatori
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HomeParteneri si FinantatoriParteneri
Nume: Allavida
Descriere: Misiunea ALLAVIDA este aceea de a sprijini oamenii in dezvoltarea de cunostinte, abilitati si resurse pentru a initia actiuni la nivel local si pentru a realiza o schimbare constructiva la nivelul comunitatilor lor.
Date de contact: 55 Bondway, Londra, SW8 1SJ Telefon: +44 (0)20 7735 8006 Fax: +44 (0)20 7735 7608

Nume: Asociatia pentru Parteneriat Comunitar Focsani
Descriere: Asociatia pentru Parteneriat Comunitar, a fost initiata si conceputa pe baza rezultatelor ultimilor sase ani ale Programului Dialog, program finantat de Charles Stewart Mott Foundation. Programul Dialog este continuat în cadrul “retelei Dialog” derulat de Fundatia Comunitatii Sibiu, Asociatia Pro Democratia. Scopul asociatiei este promovarea valorilor democratice pentru dezvoltarea complexa a comunitatilor, prin implicarea activa a cetatenilor, a administratiei locale si sferei de afaceri.
Date de contact: 620177 FOCSANI str. Republicii nr. 9 et. II Telefon: 0237.237840

Nume: Asociatia pentru Relatii Comunitare
Descriere: ARC doreste sa dezvolte comportamentul filantropic in Romania. Isi propun sa realizeze acest lucru imbunatatind capacitatea organizatiilor neguvernamentale romanesti de a atrage fonduri din comunitatile in care lucreaza sau pe care le servesc; prin facilitarea unor legaturi mai bune intre organizatii si comunitati; prin dezvoltarea resurselor umane implicate in actul filantropic si prin promovarea unui mediu favorabil comportamentului filantropic.
Date de contact: Telefon:+40-264-406 388;+40-264-406 389 Fax: +40-264-406 389 E-mail: office@arcromania.ro

Nume: Centrul Regional de Initiative pentru Cetateni - Procivic Buzău.
Descriere: Fundatia este o organizatie de tineret, apolitica, neguvernamentala, independenta si democratica care militeaza pentru implicarea cetatenilor in viata publica si incurajarea acestora pentru asumarea unui rol activ in cadrul societatii, care are ca scop dezvoltarea durabila a societatii civile prin promovarea valorilor practicilor democratice europene si mobilizarea initiativelor cetatenesti in sensul adoptarii si exerssrii unui comportament civic activ si constructiv.
Date de contact:

Copyright © 2004 ARDC. Toate drepturile rezervate.