Asociatia Romana de Dezvoltare Comunitara
Language: Romana | English
Home | Stiri | Contact
Home News Descrierea Organizatiei Cum Facem Ce Facem Beneficiari / Grup Tinta Parteneri si Finantatori
» Cum ne puteti sprijini?
» Biblioteca dezvoltarii comunitare
» Afilieri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HomeNewsTarg al organizatiilor comunitare "Participarea civica in mediul rural"

ARDC organizeaza in data de  27.05.2005 targul de prezentare a organizatiilor comunitare din zona Olteniei cu tema “Participare civica in mediul rural”. Acest eveniment se desfasoara  in Drobeta Turnu Severin, la Palatul Theodor Costescu (Teatru) incepand cu ora 11.00.

In cadrul acestei intalniri, organizatiile isi vor prezenta activitatea, vor discuta despre oportunitati si probleme specifice activitatii lor si despre modalitati de cooperare pentru a dezvolta noi proiecte prin care sa rezolve probleme ale satelor si oraselor in care activeaza.

 

La intanire participa :

  • organizati din judetele Mehedinti, Dolj si Gorj implicate in programele ARDC: “Dezvoltarea organizatiilor comunitare si stimularea participarii civice” si “Ivatare, Participare, Incredere.”
  • primari ai sase comunitati implicate in programul ARDC
  • reprezentanti ai ARDC, Consiliului Judetean Mehedinti, ADR Oltenia, Programului pentru Invatamant Rural, FRDS-Fondului Roman de Dezvoltare Sociala, altor organizatii neguvernamentale din judetul Mehedinti.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul programului “Dezvoltarea organizatiilor comunitare si stimularea participarii civice” implementat de ARDC in perioada iulie 2004-iunie 2005 in judetele Gorj, Dolj si Mehedinti. Programul este finantat prin Balkan Trust for Democracy si are ca scop intarirea societatii civile din zona de sud-vest a Romaniei prin dezvoltarea a sase organizatii comunitare. Pentru informatii suplimentare referitoare la eveniment va rugam sa ne contactati la  telefon 021/313 95 35 sau la adresa de email madalina@ardc.ro. Persoana de contact Madalina Ionescu, Coordonator Relatii Publice.


Copyright © 2004 ARDC. Toate drepturile rezervate.
Created by 2Fresh Design